Firma noastră oferă soluţii complete persoanelor juridice: întreprinderi, administraţii, asociaţii, liber profesionişti, legate de echiparea şi administrarea birourilor, de securitatea muncii şi de promovarea imaginii organizaţiei.

Misiunea noastră este de a oferi mereu mai mult clienţilor. Ne dorim să fim parteneri în crearea unui mediu agreabil în birourile dumneavoastră- echipându-le corespunzător- să vă ajutăm în securizarea fluxului de producţie şi în promovarea afacerii dumneavoastră.

Putem răspunde cerinţelor din ce în ce mai complexe ale clienţilor noştri şi furnizăm soluţii în domeniiprecum:

• papetărie si accesorii de birou

• tehnică de birou, IT şi consumabile

• scaune şi mobilier de birou

• haine de lucru şi echipamente de protecţie a muncii

• articole promoţionale personalizate şi cadouri sezoniere.

Echipa noastră devotată, formată atât din oameni cu experienţă, cât şi din tineri entuziaşti, acordă atenţie deosebită detaliilor şi este axată pe nevoile clienţilor pe care le tratează cu seriozitate, oferind servicii personalizate şi produse de calitate dintr-o gamă largă de câteva mii de articole.

Societatea noastră pune la dispozţia clienţilor săi priceperea, eficacitatea şi performanţa sa, încă din momentul înfiinţării ei în 2003 la Miercurea Ciuc, dezvoltarea în Braşov şi în zonele limitrofe făcându-se treptat în următorii ani.

Fiind o companie independentă din punct de vedere financiar si al intereselor de grup, nu suntem legaţi de anumiţi producători, oferim soluţii multibrand clienţilor noştri in toate domeniile în care activăm.

Preţuim în mod deosebit parteneriatele pe termen lung, bazate pe încredere şi respect reciproc şi ne angajăm să menţinem aceste relaţii în beneficiul tuturor.

Contact

Miercurea Ciuc:
Str. Poienii nr. 85
office@focuspromotion.ro
Tel:0722-654259/0266-317780

Brașov:
0745-523560
florin@focuspromotion.ro